„Sostinės Podolskio rajone esančioje įmonėje kilo gaisras. Visos tarnybos jau yra vietoje“, – savo „Telegram“ kanale pranešė meras Vitalijus Klyčko.

Kartu jis nepatikslino, apie kokią įmonę kalbama. Meras pridūrė, kad išsami informacija bus pateikta vėliau.

ATNAUJINTA 15:15 VAL. TSN televizijos korespondentas patikslino, kad gaisras kilo sandėliuose, kuriuose buvo laikomi dažai ir lakas.

Sprogimų garsai – tai patalpas apėmusio šiferio gaisro padariniai: „Užsidegė sandėliai su dažų ir lako medžiagomis. Šeštadienį, sako, ten paprastai niekas nebūna. Liudininkai nežino, ar šiandien ten kas nors buvo. Prieš prasidedant gaisrui, niekas ten nematė jokių svetimų žmonių. Gaisras prasidėjo nuo dūmų ir gana greitai įsiplieskė. Tai, ką girdite traškant ir retkarčiais sprogstant, yra šiferis, nes juo uždengtas pastatas užsidegė.“

Kol kas nėra jokių žinių apie nukentėjusiuosius. Įvykio vietoje dirba Valstybinės nepaprastųjų situacijų tarnybos (VST) pareigūnai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją