„Mansouras buvo sunkiai sužeistas. Skubiai nuvežtas į ligoninę, nesame tikri, ar jis išgyveno po sužeidimo“, – sakė Sultanas Faizi, Afganistano pirmojo viceprezidento atstovas.

Sukilėlių šaltiniai patvirtino, kad A. Mansouras buvo sužeistas, bet Talibano atstovas Zabihullah Mujahidas neigė, kad būta kokio nors susišaudymo.

Per šį susišaudymą trečiadienį žuvo keturi žmonės, yra ir sužeistų, sakė vienas talibų šaltinis, artimas A. Mansouro grupei. „Akhtaras Mansouras yra tarp sužeistųjų, bet jo sužeidimų sunkumas nežinomas“,– sakė jis. Jo pranešimą patvirtino ir kitas talibų šaltinis.

Minėtas posėdis vyko Abdullah Sarhadi namuose; jis yra vienas A. Mansouro grupės karo vadų ir buvęs Gvantanamo kalinys, amerikiečių areštuotas 2001 metais, bet vėliau paleistas, sakė talibai ir pridūrė, kad Pakistane vėliau jis vėl buvo suimtas, bet apie 2012 metus paleistas.

„Būta nesutarimų dėl kai kurių klausimų, paskui įsikarščiuota žodžiais, tada A. Sarhadi ėmė šaudyti, o kiti atsakė ugnimi“, – sakė vienas talibų.