Anot jo, Rusijos prezidento Vladimiro Putino kalba per Pergalės dienos paradą gegužės 9 d. buvo „beviltiška, netgi kliedesinė“, pareiškė, kad Vakarai siekia Rusijos „suirimo ir sunaikinimo“.

„Vienintelis žmogus, važiuojantis šio tikslo link, yra pats Putinas. Jo kariuomenė yra apgailėtinos būklės, keli pranešimai rodo, kad kariai kaunasi neturėdami tinkamų šarvų. Jauni vyrai yra pašaukti ir įmesti į Donbaso mėsmalę, remiami senovinių tankų. Jie susiduria su pajėgomis, jungiančiomis modernią vakarietišką įrangą su reikšmingomis naujomis taktinėmis naujovėmis. Ir jie yra skerdžiami“, – de H. de Brettoną-Gordoną cituoja „Ukrinform“.

Pulkininkas pažymi, kad plataus masto karas Ukrainoje nėra panašus į konfliktus, kuriuos pasaulis matė anksčiau, pabrėždamas dronų įtaką.

„Tai yra toks karas, kokį NATO yra patyręs nedaugelis; kai, Vakarų vertinimu, Rusijos aukų skaičius atrodo perpus mažesnis, nei teigia ukrainiečiai, tikrai gali būti, kad ukrainiečiai teisūs“, – rašoma straipsnyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)