„Šiandien iš Rusijos nelaisvės pavyko susigrąžinti dar 52 žmones: 50 mūsų gynėjų, du civilius. Tarp jų – Nacionalinės gvardijos, Karinio jūrų laivyno kariai, pasieniečiai“, – teigė prezidentas.

Ukrainos generalinis štabas pranešė, kad per praėjusią parą Rusijos pajėgos įvykdė 13 atakų raketomis, per kurias į Ukrainos objektus buvo suduoti 29 smūgiai. Rusai atakavo daugiau nei 15 gyvenviečių Donecko, Dnipropetrovsko, Charkovo ir Chersono apskrityse.

Ukrainos kariuomenė pietinėje fronto linijoje naikina Rusijos techniką. Ukrainos operatyvinė vadovybė pranešė, kad Ukrainos kariuomenė pietinėje fronto linijoje nukovė 57 Rusijos karius ir sunaikino vieną priešlėktuvinę sistemą „Tunguska“, vieną „Pantsir“ raketų sistemą, savaeigį minosvaidžių „Nona“, daugybę savaeigių haubicų, vieną tanką ir septynis šarvuočius.

Ukrainiečiai sunaikino 11-ąjį armijos iš Kaliningrado korpusą. Apie tai skelbia „Forbes“ ir praneša, kad Ukrainoje visiškai sunaikintas 11-asis armijos iš Kaliningrado korpusas. „Dabar Kaliningradas praktiškai nebegali gintis. Grėsmė, kurią regiono pajėgos kėlė NATO išnyko“, – „Forbes“ cituoja naujienų agentūra UNIAN.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)