Kaip informuoja independent.co.uk, seriale CŽV analitikę Farą Sherazi vaidinanti aktorė (31 m.) buvo viena iš Scientologų bažnyčios svarstytų kandidačių į žmonas T. Cruise’ui.

Buvusią scientologę N. Boniadi bažnyčios atstovai atrinko dėl smulkios figūros ir medicininio išsilavinimo, rašoma straipsnyje „Vanity Fair“.

2004 m. ji du mėnesius buvo aktoriaus mergina, vėliau jis ją paliko, nes, kaip pats sakė, nori stiprios moters kaip Nicole (Kidman).

Tuo metu 25 m. amžiaus aktorei teko dalyvauti griežtoje patikrinimo procedūroje. Kaip rašoma „Vanity Fair“, ji privalėjo išsamiai papasakoti bažnyčios vyresniajam apie savo seksualinę patirtį, nes intymiame akte su dviem asmenimis dalyvavusi moteris nebūtų tinkama kandidatė.

Jai taip pat liepė persidažyti raudonomis sruogomis pamargintus plaukus, nusiimti nuo dantų kabes ir išsiskirti su tuometiniu vaikinu.

Tomas Cruise'as
Antrą draugystės mėnesį T. Cruise’as paprašė jos pasikoreguoti priekinius dantis ir pavedė savo kirpėjui ją apkirpti. Galiausiai jai leido pasakyti savo motinai (irgi priklausančiai Scientologų bažnyčiai), kad yra aktoriaus mergina.

Kaip rašoma „Vanity Fair“, aktorės motina turėjo pasirašyti susitarimą dėl konfidencialumo.

Po išsiskyrimo su aktoriumi N. Boniadi išsiuntė į Scientologijos centrą Floridoje. Vėliau ji neišlaikė ir apie viską papasakojo draugei, o ši paskleidė gandus.

Straipsnyje N. Boniadi necituojama, tik remiamasi labai artimais šaltiniais ir rašoma, kad už bausmę aktorei liepė šveisti dantų šepetuku klozetą, rūgštimi valyti vonios plyteles ir naktį kasti griovius.

Sceintologų bažnyčia šiuos gandus neigia. Bažnyčios atstovės spaudai Karin Pouw teigimu, nebuvo jokio – nei slapto, nei neslapto žmonos ieškojimo bažnyčios nariui projekto.

N. Boniadi išėjo iš Scientologų bažnyčios. 2012 m. ji nusifilmavo prieš Scientologijos bažnyčią nukreiptame trumpame filme, kuris buvo įkeltas į interneto svetainę „YouTube“. Aktorė teigė: „Visi suprantame, kad nėra kelio į laisvę, tai akligatvis. (To nesupranta) Kirstie Alley, Travolta ir Cruise’as, tačiau mes – ne kvailiai.“