Tiesa, potencialiems pirkėjams vertėtų žinoti, kad art deco stiliaus namo su 10 miegamųjų ir 11-a vonios kambarių istorija ne mažiau spalvinga nei paties Versace gyvenimas. 1930 m. namą „Casa Casuarina“ pastatė architektas Aldenas Freemanas. Jis sukūrė namą pagal statinį „Alcazar de Colon“ Dominikoje, kurį 1510 m. pastatė Kristupo Kolumbo sūnus.

G. Versace įsigijo namą 1992 m. ir investavo į jo remontą stulbinamai didelę sumą – 33 mln. dolerių (91,2 mln. Lt). Rezultatas – be galo brangus prasto skonio interjeras.

Kambarių sienos ir lubos dekoruotos muziejaus stiliaus freskomis, virtuvės sienos išmušto auksinėmis plytelėmis, 16,5 metro ilgio baseino sienos papuoštas mozaikomis, apvestos 24 karatų aukso linija, na o kiemą puošia didžiulė medūzos mozaika.

Namas liūdnai pagarsėjo ne tik dėl neskoningo interjero, bet ir dėl sukrečiančios G. Versace žmogžudystės. 1997 m. dizainerį dviem šūviais – į kaklą ir į galvą nušovė Andrew Cunanas. Po nusikaltimo dizainerio sesuo Donatela nusprendė parduoti vilą. 2000 m. už 19 mln. dolerių ją įsigijo telekomunikacijų srities milijardierius Peteris Loftinas.

Kelerius metus pagyvenęs viloje P. Loftinas sugalvojo įrengti joje elitinį klubą ir viešbutį, kuriame para kainuotų apie 2 500 dolerių (6 900 Lt). Deja, kilo nenumatytų kliūčių. Kaip rašė „New York Post“, 2009 m. P. Loftinas buvo priverstas užverti „Casa Casuarina“ langines, kadangi vieną iš didžiausių jo investuotojų Scottą Rothsteiną apkaltino milijardo dolerių (2,7 mlrd. Lt) finansinėmis machinacijomis ir suėmė.

Vėliau rezidenciją restauravo ir pavertė viešbučiu Bartonas G Weissas. Viešbutis vadinosi „The Villa by Barton G“.

Na o dabar viešbutis vėl parduodamas, P. Loftinui atstovauja Jill Eber ir Jill Hertzberg. J. Eber įsitikinusi, kad nebus sunku parduoti prabangų statinį.

Ji teigė „Wall Street Journal“: „Kadangi plūstelėjo pirkėjų iš užsienio, Majamyje dabar kainos tokios, kokių anksčiau nebuvo, pats metas parduoti šį namą.“

Nors pasaulinė ekonomika bliūkšta kaip balionas, turtingiausiems tai didelės įtakos neturi.