Tai pranešė laikraštis „The New York Daily News“. Jo duomenimis, pastarąją parą Jungtinėse Valstijose prie didelių prekybos centrų įvyko mažiausiai keturi incidentai, per kuriuos buvo šaudoma.

Naujojo Džersio valstijos Atlantiko apygardoje vienas žmogus žuvo, o dar vienas buvo sužeistas netoli „Macy`s“ parduotuvės. Ten nežinomas vyras paleido šūvius į 20 metų vietos gyventoją ir jo 26 metų brolį. Pirmasis mirė vietoje, antrasis buvo lengvai sužeistas ir nugabentas į ligoninę.

Nevados valstijos Reno mieste vieną iš „Walmart“ prekybos centro lankytojų kitas pirkėjas nušovė automobilių stovėjimo aikštelėje. Policijos duomenimis, vyrai nepasidalijo vietos automobiliui statyti. Šaulys paspruko iš incidento vietos.

Memfyje (Tenesio valstija) nežinomi asmenys apšaudė vyrą, ėjusį iš automobilių stovėjimo aikštelės prie prekybos centro. Jis buvo sunkiai sužeistas. Dar du Tenesio gyventojai buvo sužeisti per šaudynes prie parduotuvės Čatanugos mieste. Pareigūnų duomenimis, keli pirkėjai iš pradžių susikivirčijo parduotuvėje, o jau paskui ėmė šaudyti automobilių stovėjimo aikštelėje.