Po sunkių derybų dėl referendumo Europos Sąjungos klausimu ir gimtojoje šalyje bręstančios ekonominės krizės, 43 metų politikas tikrąją to žodžio prasme pajuto politikos skonį ir padarinius išvaizdai bei sveikatai.

Be to, Jungtinės Karalystės premjeras ne tik žilsta – pakaušyje jau galima pastebėti ir plikimo požymių.

Premjeras buvo pastebėtas prie Dauning Strito, kai bandė nutildyti gandus dėl neramumų valdančioje koalicijoje. Tokie gandai pasklido po to, kai vicepremjeras Nickas Cleggas pareiškė, jog Jungtinė Karalystė ketina iš Europos Sąjungos atsiimti valdžią ir įtaką.

Pirmadienį 81 konservatorių partijos parlamentaras nepakluso D. Camerono nurodymui balsuoti prieš referendumą dėl Jungtinės Karalystės ateities Europos Sąjungoje.

Dar prieš praeitais metais vykusius rinkimus D. Cameronas nuogąstavo dėl to, kaip „negailestingas“ darbas vyriausybėje pakenks jo tamsiems plaukams.

„Jau turiu kelis žilus plaukus, manau, kad ateityje jų tik daugės, kad ir kas benutiktų“, - sakė Jungtinės Karalystės premjeras.
Tai jau ne pirmasis kartas, kai D. Camerono šukuosena sulaukė tokio žiniasklaidos ažiotažo.

2007 metų kovą, politikui plaukus ėmus šukuoti ant kairio šono, pasklido gandai, kad politikas taip slepia plinkančius plotus.