Organizacijos narys Abdulas Raufas Zakira, organizavęs daugelį savižudžių išpuolių, taip pat buvo įtrauktas į juodąjį sąrašą.

Draudimas keliauti, ginklų embargas ir lėšų įšaldymas yra organizacijai taikomų sankcijų dalis.

Be to, JAV nusprendė organizaciją priskirti teroristų tinklui.

JT teigimu, „Haqqani“ tinklas atsakingas už daugelį atakų Afganistane, įskaitant 2008 metais įvykusį išpuolį Kabulo viešbutyje, per kurį žuvo aštuoni žmonės, ir 2011 metų birželį įvykusią ataką viešbutyje "Intercontinental Hotel" Kabule, nusinešusią 11 afganistaniečių civilių ir dviejų policijos pareigūnų gyvybes. Be kita ko, organizacija atsakinga už 2011 metais rugsėjį įvykdytą išpuolį prieš JAV ambasadą ir Tarptautinių saugumo palaikymo pajėgų (ISAF) būstinę Kabule. Per 19 valandų trukusią apsiaustį žuvo 16 afganistaniečių, tarp kurių - mažiausiai šeši vaikai, teigiama JT pranešime.

„Haqqani“ grupė taip pat susijusi su keliais Vakarų, Pakistano ir Afganistano įkaitų pagrobimais. JAV kariuomenės seržantas 25-erių Bowe Bergdahlas kovotojų nelaisvėje laikomas jau daugiau nei trejus metus. Šios organizacijos nariai bendradarbiauja su Talibanu ir kitais kovotojų tinklais Afganistane.