Tačiau kameros užfiksavo visai ne dalykinę J. Baideno pusę, skelbia „Reuters“. Žaliuojančia pieva su žmona sraigtasparnio link einantis prezidentas visiškai netikėtai tūptelėjo nuskinti kiaulpienės, kurią čia pat įteikė savo žmonai.

Pirmiausia CBS Baltųjų Rūmų korespondentės Weijios Jiang tviteryje paskelbtas 28 sekundžių vaizdelis netrukus tapo tikra interneto sensacija – nuo ketvirtadienio popietės jis buvo peržiūrėtas 1,4 mln. kartų.


Pirmoji Amerikos pora buvo pakeliui į Džordžiją, kur buvo minimasis pirmasis J. Bideno šimtadienis prezidento poste, taip pat ketino aplankyti buvusį prezidentą Jimmy Carterį.

Žmonės suskubo reikšti savo įspūdžius dėl prezidento poelgio, vadindami jį „labai mielu“ ir „džiuginančiu“, rašo „Newsweek“.

„Man labai patinka, kad prezidentas Joe Bidenas, labiausiai užsiėmęs žmogus visoje Amerikoje, randa laiko parodyti savo žmonai, kaip ją myli ir vertina“, – parašė viena komentatorė.

„Nuostabūs žmonės, paprasti, geraširdžiai, nuolankūs ir labai gražūs.... Mano tikėjimas žmogiškumu atkurtas“, – pridūrė kitas komentatorius, o trečias pastebėjo: „Jis leido jai pirmai lipti į lėktuvą. Labai smagu žiūrėti į prezidentą, kuris dar ir tikras džentelmenas“.

Kiti pirmąją JAV porą palygino su buvusia prezidentine pora – Donaldu ir Melania Trumpais.

„Prisimenate tą dieną, kai Trumpas spontaniškai stabtelėjo, norėdamas padaryti šį tą malonaus Melaniai? (Ne? Aš irgi neprisimenu)“, – šmaikščiai parašė skiltininkė Frida Ghitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (208)