Vėliau Jackie Kennedy neseniai paviešintuose interviu prasitars, jog maldavo savo vyro nepalikti jos, Caroline ir Johno jaunesniojo vienų, tačiau šis buvo nepermaldaujamas ir vietoj šeimos pasirinko jauną praktikantę Mimi Alford, su kuria turėjo 18 mėnesių trukusį romaną.

M. Alford atskleidė šokiruojančią istoriją apie santykius su prezidentu ir nepagailėjo pikantiškų detalių apie, jos pačios teigimu, „švelnius, smagius ir meilės kupinus“ santykius su J. F. Kennedy.

Nepaisant gėdos, kurią jautė, ir daugiau nei pusę amžiaus slėptos paslapties naštos, moteris tvirtina, jog, pasitaikius progai, viską pakartotų iš naujo.

Per interviu NBC „Rock Center“, vykusiame pasirodžius skandalingiems moters memuarams „Once Upon a Secret: My Affair with President John F. Kennedy and Its Aftermath“, M. Alford sakė, jog kartą tuometinis šalies vadovas jos prašė pasimylėti su 50 metų specialiuoju jo padėjėju Dave Powersu – J. F. Kennedy visą tai stebėjo.

Kitą vasarą meilužis jos paprašęs pasimylėti su jaunesniuoju jo broliu – Teddy Kennedy. Tačiau šį kartą M. Alford, vis dar jutusi gėdą dėl sekso su D. Powersu, atsisakė.

Į pensiją išėjusi vienos Niujorko bažnyčios administratorė teigia, jog naktį prieš Kubos raketų krizės pabaigą prezidentas į Wheatono koledžą, kur ji studijavo, atsiuntė limuziną. Prabangiu automobiliu mergina buvo nuvežta į netoliese Baltųjų rūmų esantį viešbutį.
„Dievas mato, man ten buvo ne vieta“, - prisipažįsta J.F. Kennedy meilužė.

Tačiau tai buvo kažkas nerealaus ir kaitinančio kraują. Tą naktį prezidento ji taip ir nesulaukė. Tai buvo vienas iš tų laukimo žaidimų, kuriuos JAV prezidentas taip mėgo.

Memuaruose M. Alford atskleidžia ne tik seksualinių patirčių su prezidentu detales, bet ir kalba apie itin jautrias su JAV prezidentu patirtas akimirkas.

„Jis turėjo visą kolekciją mažų geltonų guminių antyčių, laikė jas vonioje. Guminės antys taip pat tapo dalimi žaidimo. Vonioje rengdavome guminių antyčių lenktynes“, - per interviu sakė moteris.

Moteris atvirai prisipažįsta tiesiog negalėjusi atsispirti prezidento vilionėms, nes jis jai atrodė „neįtikėtinai išvaizdus“.

Memuaruose moteris aprašo kokį šoką patyrė, kai penktąją jos stažuotės Baltųjų rūmų spaudos tarnyboje dieną prezidentas ją nusivedė toliau nuo kokteilius gėrusių kolegų ir nuviliojo į žmonos miegamąjį, kur jie pirmą kartą pasimylėjo.

Tuomet merginai buvo vos 19 metų. Ji atskleidė paprasčiausiai neturėjusi jėgų atstumti prezidentą. Per interviu NBC ji sakė, jog priešintis negalėjusi, nes jautėsi „nugalėta ta prasme, jog jis buvo prezidentas“.

„Today“ buvusi J. F. Kennedy meilužė sakė: „Jis buvo neįtikėtinai išvaizdus 45 metų vyras. Nebuvau nugalėta fizine prasme, tarsi kas mane jėga būtų sugriebęs ir privertęs daryti kažką, ko nenorėjau. To nebuvo“.

M. Alford pridūrė, jog pirmą kartą su prezidentu susitiko prie Baltųjų rūmų baseino, esą jau tada pajutusi jo dėmesį, bet į tai reagavo labai normaliai.

„Tai tikrai neatrodė nenatūralu, nes visi aplinkui buvo labai draugiški“, - sakė moteris.

M. Alford pirmą kartą dėl romano su buvusiu prezidentu buvo „demaskuota“ 2003 metais ponios Kennedy biografijoje, tačiau iki šiol atkakliai tylėjo.

Paklausta, kodėl vis dėl to nusprendė parašyti atsiminimų knygą, moteris prisipažino: „Daugumą rytų vos pabudusi galvodavau: nenoriu keltis ir sėsti prie šios knygos. Tuomet vėl pagalvodavau: o kodėl tai reikia laikyti paslaptyje? Kodėl tylėti? Vienaip ar kitaip elgiesi, nes manai, jog taip būsi saugus, tačiau iš tikrųjų tai gali tave žudyti iš vidaus“.

Knygoje „Once Upon a Secret: My Affair with President John F. Kennedy and Its Aftermath“ ponia M. Alford atskleidžia savo kelią į Baltuosius rūmus ir šalies prezidento lovą.

Knygoje moteris teigia, jog kartą prezidentas ją privertęs išbandyti seksualinį susijaudinimą sustiprinančius narkotikus – esą tai įvyko Bingo Crosby viloje.

„Prezidentas paklausė, ar noriu išbandyti tą narkotiką, stimuliuojantį širdies veiklą ir sustiprinantį sekso metu patiriamą malonumą. Atsisakiau, bet jis neatstojo ir įbruko man tabletę. Pats to neišbandė. Tai buvo nauja patirtis, todėl mane labai gąsdino. Supanikavau ir verkdama nubėgau į kambarį“, - savo knygoje rašo moteris.

Kai mergina pradėjo manyti, jog pastojo, pagalbos ranką jai ištiesė prezidento padėjėjas, su kuriuo jai teko kartą mylėtis. Jis suorganizavo susitikimą su abortus atliekančiu gydytoju (tais laikais abortai buvo nelegalūs). Tačiau panikuoti nebuvo reikalo.

M. Alford, kuri dabar yra 69 metų Niujorke gyvenanti močiutė, knygoje taip pat teigia, jog per visą romaną su prezidentu ji nei karto jo nevadino pirmuoju vardu Jackas, ji visada į jį kreipdavosi „pone Prezidente“. Net ir lovoje.

M. Aford, kuri lankė tą pačią panelės Porter privačią mokyklą kaip ir teisėtoji J. F. Kennedy žmona Jackie, savo meilužį apibūdino kaip „žaismingą“, seksą su juo „kaip nenuobodų ir smagų“. Ji atskleidė, jog JAV prezidentas mokėjo būti „vilioklis ir šelmis“.

Daug laiko meilužiai praleisdavo vonioje. O jeigu pasisekdavo ir porelė galėdavo meilei skirti visą naktį, Mimi dėvėdavo prezidento naktinius marškinius.

Bet nebuvo viskas buvo vien rožėmis klota: moteris nenutyli ir santykių trūkumų. Pavyzdžiui, jie niekada nesibučiuodavo. Merginai dažnai tekdavo jo bergždžiai laukti.

Istorija su D. Powersu prisimenama ne kartą. Moteris teigia, jog prezidentas paprašė pasirūpinti jo padėjėju, nes pastarasis buvo labai įsitempęs.

„Tai buvo labai drąsu, bet aš puikiai supratau, ką jis turėjo galvoje. Suteikti D. Powersui oralinį malonumą buvo tikras iššūkis. Nemanau, kad prezidentas manė, jog išdrįsiu, man gėda prisipažinti, bet tai padariau... Prezidentas tai stebėjo tylėdamas“, - savo knygoje atskleidžia buvusi J. F. Kennedy meilužė.

J.F.Kennedy meilužės Mimi Alford knyga