Vaizdo įraše užfiksuota, kaip šiaurės vakarinėje Rusijos dalyje esančioje Karelijoje į sušalusią taigą nukrinta „Mercedes Gländewagen“ ir virsta metalo krūva. Regiono transporto policijos pareigūnai informavo atliekantys tyrimą dėl galimo įstatymų pražeidimo, skelbia themoscowtimes.com.

Transporto priemonės savininkas vietos oro uostui sumokėjo 4 tūkst. JAV dolerių, kad sraigtasparnis numestų automobilį iš 300 metrų aukščio, ketvirtadienį pranešė Karelijos naujienų portalas onego.ru. Oro uosto pareigūnų teigimu, „Mercedes Gländewagen“ likučiai buvo nugabenti į metalo laužą.

Onego.ru cituoja neįvardytus šaltinius, kurie teigia, jog automobilis buvo numestas dėl lažybų. Kita vertus, tinklaraštininko paskyroje nurodyta, kad tai viso labo buvo savireklama.

„Tikriausiai paklausite manęs, kodėl taip darau“, – žiūrovams sakė tinklaraštininkas Igoris Morozas, iškrėtęs ir daugiau pokštų.

„Tai buvo mano svajonių automobilis, sutaupiau pinigų ir jį nusipirkau prieš dvejus metus, tačiau džiaugsmą greitai pakeitė didžiulis nusivylimas, o dabar patys matote, kas iš jo liko“, – „YouTube“ paskelbtame vaizdo įraše pasakojo jis.

Tiesa, I. Morozas iš dalies patvirtino teiginius apie lažybas, nes sraigtasparniui pakilus ištarė: „Laimėjau lažybas, metas kelti „Geliką“ („Gländewagen“).

Stovėdamas prie metalo krūvos, I. Morozas pareiškė, kad savo 2,8 mln. „Instagram“ sekėjų surengs konkursą ir padovanos penkis automobilius. Ketvirtadienį paskelbtas vaizdo įrašas buvo peržiūrėtas daugiau nei 600 tūkst. kartų.