Šįkart internete plinta politiko „demaskuojanti“ daina apie Ukrainos radikalus - „Dešinįjį sektorių“, kuris yra vienas pagrindinių Rusijos kritikos kozirių dėl įvykių Ukrainoje

„Skandalingai pagarsėjęs Rusijos Dūmos deputatas-dainininkas įrašė eilinį muzikinį „kūrinį“. Kaip teigiama, jokių komentarų čia nereikia“, - rašo unian.net.

Tekste pabrėžiamas „Dešiniojo sektoriaus“ žiaurumas, kad jie nepasigaili net vaikų. Sakoma, kad pasidėjo karas, raginama sustoti, nes karas niekam nereikalingas. Lyginama situacija su Antruoju pasauliniu karu ir pabrėžiama, kad dabar taip nebus, nes Hitleriui jau seniai „kapput".
DELFI primena, kad prieš mėnesį A. Ivancovas tapo tikra interneto sensacija – jis sukūrė dainą ir vaizdo klipą, skirtą naujai Krymo pradžiai. Tada klipe nusifilmavęs politikas dainoje „Krymas“ šlovino Rusijos įvykdytą aneksiją, atsiimtą iš Ukrainos teritoriją ir naują jos gyvenimo etapą.

Tačiau šią dainą ir jai skirtą vaizdo klipą išgarsino ne ausiai švelnus gitaros solo ir ne naiviai patriotinis tekstas. Didžiausio dėmesio susilaukė dainoje politikui pritarianti įspūdingų formų dainininkė. Internete skelbiamuose komentaruose nemažai spėliojančių, kas ta moteris, toli gražu neprimenanti per MTV besistaipančių ilgakojių dainininkių.