Sulaikytam 27-erių metų vyrui metami kaltinimai mėginimu atsikratyti kūnais.

Remiantis Japonijos laikraštyje „Mainichi Shimbun“ paskelbta informacija, iš viso policija rado aštuonis moterų ir vieną vyro kūną.

Visi jie supjaustyti arba sukapoti skirtingo dydžio gabalais.
Japonijos transliuotojo NHK skelbiamais iš policijos departamento gautais duomenimis, T. Shiraishi prisipažino policijai nužudęs devynis asmenis ir paslėpęs jų kūnus.

„Žmones nužudžiau, o jų palaikus atitinkamai sutvarkiau, kad būtų lengviau paslėpti įkalčius“, – remiantis NHK gauta informacija sakė įtariamasis.

Gretimame bute gyvenantis T. Shiraishi kaimynas patikino dar rugpjūtį ėmęs užuosti keistą iš įtariamojo buto sklindantį kvapą.

Šiurpius radinius policija aptiko vykdydama 23-ejų metų moters paiešką. Apie moters dingimą buvo pranešta spalio 21 d.

Tyrėjai išsiaiškino, kad įtariamasis T. Shiraishi buvo su ja susisiekęs, kai ši interneto erdvėje paviešino norą nusižudyti.

Spalio 31 d. prie įtariamojo namų susirinkusiems reporteriams įtariamojo kaimynai prisipažino, kad žinia apie tai, kas įvyko, sukėlė tikrą šoką.

„Šis rajonas gana gausiai apgyvendintas. Netoliese veikia dienos stacionaro centras. Sunku patikėti, kad tokioje vietoje būtų įmanoma rasti nužudytus žmones“, – leidiniui „Mainichi Shimbun“ sakė 41-ų metų T. Shiraishi kaimynas.