Kinijos Komunistų partijos narys iš pradžių reaguoja gana santūriai – susierzinęs vaikštinėja pirmyn ir atgal palei stiklines duris, pro kurias matyti oro uosto teritorija. Tačiau pamažu jo pyktis užverda ir jis praranda kontrolę: pačiumpa nuo stalelio kompiuterinę įrangą, pradeda ją daužyti ir galiausiai tėškia ant žemės.

Tuomet vyras pradeda spardyti ir trankyti įsodinimo vartų stalelį, sudaužo antrąjį kompiuterį ir nuplėšia paskutinius, dar neliestus laidus. Tuo pat metu jis žvalgosi pro duris ir veikiausiai keikia lėktuvo pilotą, išdrįsusį pakilti be jo.

Aplink siautėjantį vyrą susirenka nemažas būrys žmonių, tarp jų ir apsaugininkai. Jie stebi, kuo viskas baigsis. Yan Linkuno tai, regis, nė kiek netrikdo. Jis pačiumpa šalimais stovintį stendą ir pamėgina juo išdaužti durų stiklą. Jo įtūžio neatvėsina net tai, kad jo įrankis neatlaiko smūgio ir subyra dalis.

Pilnoje įrašo versijoje vyro žmona taip pat reiškia savo nepasitenkinimą, aistringais gestais nuo stalelio ant žemės šluodama smulkius daiktus. Galiausiai pasirodžius oro linijų bendrovės atstovams, kinas šiek tiek aprimsta, tačiau toliau piktinasi, jo manymu, akivaizdžia neteisybe.

Vėliau buvo pranešta, kad įsodinimo vartus nusiaubęs vyras yra Kinijos liaudies politinės konsultacinės konferencijos narys. Kinijos pareigūnai patvirtino, kad Yan Linkunas su žmona pavėlavo į lėktuvo reisą, kai sumanė prieš skrydį papusryčiauti. Ar valstybės tarnautojas bus nubaustas už tokį siautėjimą, kol kas neaišku.