Niujorko policijos departamento atstovas teigia, kad į Niujorko Manhatano rajone įsikūrusį H. Clinton biurą, kur priimami rinkimų štabui siunčiami laiškai, vokas buvo atsiųstas penktadienį, 17 val. 30 min. vietos laiku. Tuomet jis buvo nugabentas į Bruklino rajone, 11-ajame vieno pastato aukšte, esantį H. Clinton rinkimų štabą.

Aptikus įtarimų sukėlusią medžiagą buvo evakuotas visas pastato aukštas. Policijos atstovas sako, kad niekas iš pastate buvusių žmonių nepranešė apie susirgimus ar sužeidimus.

Iš karto nebuvo aišku nei kokia tai medžiaga, nei ar ji kenksminga. Policija tęsia tyrimą.

Policija: atsiųsti milteliai - nekenksmingi

Niujorko policija praneša, kad, pirminių tyrimų duomenimis, balti milteliai, kurie buvo aptikti į Hillary Clinton rinkimų kampanijos biurą atsiųstame voke, yra nekenksmingi, praneša naujienų agentūra AP.

Kiek anksčiau Niujorko policijos departamento atstovas pranešė, kad į Niujorko Manhatano rajone įsikūrusį H. Clinton biurą, kur priimami rinkimų štabui adresuoti laiškai, vokas buvo atsiųstas penktadienį, 17 val. 30 min. vietos laiku. Tuomet jis buvo nugabentas į Bruklino rajone, 11-ajame vieno pastato aukšte, esantį H. Clinton rinkimų štabą.

Voką atplėšus ir jame aptikus įtarimų sukėlusią medžiagą buvo evakuotas visas pastato aukštas.

Policijos atstovas atsisakė įvardyti, kokia tai buvo medžiaga, bet pakartojo, kad ji nekenksminga.