Anot pranešimų, namų darbininke dirbanti moteris sulaukė vyrų pasiūlymo pavėžėti automobiliu, tada buvo apsvaiginta raminamaisiais vaistais ir išžaginta. Pusnuogę auką ankstų ketvirtadienį rado praeiviai.

Delio policijos atstovas spaudai Rajanas Bhagatas BBC patvirtino, kad užregistruotas dar vienas išžaginimo atvejis.

Miesto Safdarjung ligoninės gydytojai tvirtina, kad moteris patyrė psichologinę traumą, tačiau jokių išorinių sužeidimų požymių nėra.

„Mes neaptikome jokių matomų išorinių sužeidimų ir tai konstatavome savo ataskaitoje. Dabar policija tirs ir nagrinės šį atvejį“, - sakė ligoninės vadovas B. D. Athani laikraščiui „The Indian Express“.

Pranešama, kad nukentėjusioji yra ištekėjusi moteris, ji atvykusi iš Nepalo. Ji iš savo darbdavio gyvenamosios vietos prestižiniame rajone vyko į brolio namus, kai sustojo automobilis. Juo važiavę vyrai paklausė kelio ir pasisiūlė pavėžėti moterį iki jos namų.

Gruodį įvykęs grupinis studentės išžaginimas ir nužudymas viename Delio autobusų sukėlė protestų bangą visoje Indijoje. Nuo to laiko seksualinės prievartos prieš moteris tema atsidūrė dėmesio centre.

Kaltinimai šalį sukrėtusioje byloje buvo pateikti šešiems asmenims. Penki iš jų stojo prieš teismą, jiems gresia mirties bausmė. Neatlaikęs spaudimo, vienas įtariamasis nusižudė. Šeštas kaltinamasis yra nepilnametis, todėl jo byla nagrinėjama nepilnamečių teisme. Jis gali būti nuteistas trejiems metams pataisos namuose.

Visi šeši kaltinamieji savo kaltės nepripažino.

Praėjusį mėnesį Indijoje priimtas naujas įstatymo projektas, seksualiniams nusikaltėliams numatantis griežtesnes bausmes, tarp jų ir mirties bausmę.