Tačiau tuometinis šalies diktatorius Saddamas Husseinas nepatikėjo prezidento žodžiais. Interviu CBS G. W. Bushas sakė buvęs nustebęs, kai sužinojo, kad D. Husseinas jo grasinimų nevertino rimtai.

Tuometinis JAV prezidentas manė, kad S. Husseinas spruks iš Irako, kai jis 2003-iaisiais pagrasino karine operacija. Diktatorius, kai buvo suimtas, vienam JAV Federalinio tyrimų biuro pareigūnui (FTB) pasakė: "Aš Bushu tiesiog nepatikėjau".

George'as Bushas
Buvęs prezidentas interviu televizijos stočiai teigė to nesuprantąs. "Man sunku patikėti, kad jis manimi netikėjo", - kalbėjo G. W. Bushas.

JAV ir jų sąjungininkės 2003 metų pavasarį surengė invaziją į Iraką. JAV karą grindė Irako masinio naikinimo ginklo keliama grėsme. Tačiau vėliau šie būgštavimai pasirodė esantys neteisingi. S. Husseinui 2006 metų gruodį buvo įvykdyta mirties bausmė.

G. W. Bushas patvirtino, kad nesigaili dėl invazijos į Iraką. "Ne, aš manau, kad tai buvo teisingas sprendimas", - sakė jis. Kartu jis pareiškė apgailestaujantis, kad susiformavo nauja smurtautojų grupė - "Islamo valstybė" (IS). Ją būtina įveikti, pabrėžė buvęs JAV lyderis. "Ir aš tikiuosi, mums pavyks. Aš tikiu, kad strategija veikia", - pridūrė G. W. Bushas.