Perspėjimai dėl uragano galioja Floridos Didžiajam Vingiui nuo Suvanio upės iki Meksiko Bičo. Rytų pakrantėje perspėjimas dėl atogrąžų audros buvo paskelbtas rajone nuo Marinelando Floridoje iki Saut Sančio upės Pietų Karolinoje.

„Hermine“ vėjų greitis ketvirtadienį ryte buvo maždaug 100 km per valandą. Prognozuojamas sustiprėjimas, JAV nacionalinis uraganų tyrimo centras pranešė, kad „Hermine“ tikriausiai jau bus virtusi uraganu, kai vėlai ketvirtadienį arba anksti penktadienį pasieks Floridos krantus.

Ketvirtadienį 8 val. vietos laiku „Hermine“ centras buvo maždaug 380 km į vakarus-pietvakarius nuo Tampos Floridoje ir judėjo į šiaurę-šiaurės rytus maždaug 19 km per val. greičiu.

Kai kurių žemai esančių Floridos vietovių gyventojų ketvirtadienį buvo paprašyta evakuotis. Talahasio laikraštis „Tallahassee Democrat“ pranešė, kad Franklino apygardos pareigūnai nurodė privalomai evakuotis žmonėms, gyvenantiems Šventojo Jurgio saloje, Šunų saloje, Aligator Pointe ir Bold Pointe. Taip pat paprašyta evakuotis žmonių, gyvenančių kituose žemai virš jūros lygio esančiuose rajonuose, kuriuose galimi potvyniai.

Floridos Didžiojo Vingio rajono pakrantės yra pelkėtos ir tęsiasi nuo Apalačikolos upės Panhandle iki maždaug Sidaro nerijos į vakarus nuo Geinsvilio. Ten, atokiau nuo 10-osios ir 75-osios valstijas jungiančių magistralių, daugiausia įsikūrusios kaimo bendruomenės ir maži miesteliai.