Kaip Teksaso sostinėje Ostine pareiškė Dž.V.Bušo (George W.Bush) padėjėjas, Didžiojoje Britanijoje viešintis B.Klintonas (Bill Clinton) trečiadienį 21 valandą 45 minutės (ketvirtadienį 3 val. 45 min. Grinvičo laiku) paskambino gubernatoriui, o jų penkias minutes trukęs pokalbis buvo "labai malonus".

Šiais duomenimis, B.Klintonas (Bill Clinton) sakęs, jog yra pasirengęs bendradarbiauti su Dž.V.Bušu (George W.Bush), o šis į tai atsakęs, kad nekantriai laukia, kaip seksis bendradarbiauti su senatore Hilari Klinton (Hillary Clinton). JAV pirmoji ledi buvo išrinkta senatore nuo Niujorko valstijos lapkričio 7 dieną.

Dž.V.Bušas (George W.Bush) tapo išrinktuoju prezidentu trečiadienį po to, kai demokratų kandidatas Alas Goras (Al Gore) galutinai pripažino pralaimėjęs užsitęsusią kovą dėl lapkričio 7 dienos prezidento rinkimų rezultatų.

Tuo tarpu ketvirtadienį Vašingtone sužinota, kad respublikonų ir demokratų kandidatai į viceprezidento postą D.Čeinis (Dick Cheney) ir Dž.Lybermanas (Joseph Lieberman) telefonu sutarė susitikti kitą savaitę aptarti reikalus.