Oro uosto darbuotojų teigimu, kazokai kėsinosi uždusinti dviprasmiškais tekstais garsėjančios grupės bosistą Jaredą Hasselhoffą JAV vėliava, bet po to, kai jiems nepavyko, jie metė vėliavą ant žemės ir pradėjo ją trypti.

Anapatoday.com svetainėje patalpintas ir, kaip teigiama, muzikantų užpuolimo vaizdo įrašas, kuriame matoma, kaip grupė vyrų patalpoje, galimai oro uoste, sukelia muštynes, o vėliau trypia JAV vėliavą.

Krasnodaro krašto gubernatorius Aleksandras Tkačiovas savo paskyroje „Twitter“ kiek anksčiau rašė, kad „Bloodhound Gang“ autobusas buvo apmėtytas kiaušiniais ir pomidorais.

Rugpjūčio 2 dieną grupė turėjo koncertuoti festivalyje „Kubana“ Krasnodaro krašte, tačiau jų pasirodymas buvo atšauktas, nes internete išplito vaizdo įrašas, kuriame matoma, kad koncerto Ukrainoje metu bosistas J. Hasselhoffas Rusijos vėliavą susikiša po glaudėmis ir ja nusivalo užpakalį. Vėliau muzikantas atsiprašė ir pasiaiškino, kad vėliava ant scenos atsirado atsitiktinai, o jis iš pradžių tik norėjo ją mesti žiūrovams, bet grupėje egzistuoja tradicija, jog „viskas, kas palieka sceną, prieš tai turi pabuvoti bosisto kelnėse“.