Todėl jis apgailestauja, kad kažkada nepriėmė buvusio Ukrainos prezidento Viktoro Janukovyčiaus pasiūlymo ir nesutiko nemokamai gauti namo Kryme.

Apie tai rašo Ru.tsn.ua.

J. Prigožinas paaiškino, kad tuo metu Krymas dar priklausė Ukrainai: „Klausykite, blyn, kai pirkau namą Šveicarijoje, Krymas tuo metu dar priklausė tai bjaurybei Ukrainai. Janukovyčius tada dovanojo mums namą, bet mes jo nepriėmėm. O dabar neturime kur dėtis. Aš gal ir atsisakyčiau namo Šveicarijoje, bet šiuo metu Kryme nekilnojamasis turtas neparduodamas“, – cituoja J. Prigožiną leidinys „Ekspress–gazeta“.

Apie ukrainiečių atlikėją: ji niekam nereikalinga

Prodiuseriui nepatiko ukrainiečių žvaigždės patriotizmo apraiškos. Dainininkės Valerijos vyras ir prodiuseris Josifas Prigožinas neigiamai atsiliepė apie nuožmias ukrainiečių žvaigždės Nastios Prichodko patriotizmo apraiškas.

J. Prigožinas pasipiktino Nastios įrašu socialiniuose tinkluose, apie tai, kad „jai iš Rusijos nieko nebereikia“. Prodiuseris išbarė Larisą Sinelščikovą, kuri savo laiku padėjo atlikėjai iš Ukrainos prasimušti Rusijoje, rašo „Viva“.

„Nastia Prichodko – didelė strateginė „Pirmojo kanalo“ klaida, kurią padarė Larisa Sinelščikova. Tada ir prasidėjo kolegų išdavystės. Turint tokių draugų, priešai nereikalingi. Ji jau tada pasižymėjo antisemitiniais pareiškimais. N. Prichodko gyvenime daugiau nieko nevyksta, ji neišsipildžiusi atlikėja, nei čia ji nereikalinga, nei ten!“ – pasakė prodiuseris.

Jis taip pat prisiminė N. Prichodko brolį, kuris, J. Prigožino teigimu, „yra partijos UNA-UNSO (Ukrainos nacionalinė asamblėja–Ukrainos liaudies savigyna) narys.

„Net su tokiomis geromis dainomis, kaip Valerijaus Meladzės! Jei jai būtų pakakę smegenų tapti didžia atlikėja, ji būtų ja tapusi ir čia, ir ten, ir visur!“ – reziumavo J. Prigožinas.

Primename, kad N. Prichodko nuo Maidano revoliucijos pradžios aktyviai palaiko ukrainiečius. Be to, atlikėja kartu su kitais dainininkais išvyko į koncertinį turą po Rytų Ukrainą palaikyti savo tautiečių. Viename iš koncertų N. Prichodko net apsiverkė.

Valerijai ždrausta atvykti į Latviją

DELFI primena, kad Latvijos užsienio reikalų ministras Edgaras Rinkevičius į juodąjį sąrašą įtraukė tris Rusijos estrados dainininkus: Olegą Gazmanovą, Josifą Kobzoną ir Alą Perfilovą (Valeriją). Jiems uždrausta įvažiuoti į šalį.

Latvijos URM atstovai patikslino, kad į juodąjį sąrašą šie atlikėjai įtraukti neribotam laikui.

E. Rinkevičius sakė, kad tai žmonės, kurie pastaruoju metu agresyviai teisino Rusijos veiksmus aneksuojant Krymą ir ne kartą niekinamai atsiliepė apie Ukrainą.

Anot pareigūno, jeigu į sąrašą įtraukti asmenys jau yra Latvijoje, jiems bus pasiūlyta palikti šalį.

„Bet jokių šou su suėmimais ir policija nebus“, – pabrėžė E. Rinkevičius.

Anksčiau jis pareiškė nusprendęs uždrausti „Rusijos imperializmo ir agresijos apologetams atvykti į Latviją“.