Neatsiliko ir žvaigždės – pavyzdžiui, garsi aktorė Tatjana Dagiliova parašė straipsnį, kuriame užjautė pirmąją šalies damą ir pateikė patarimų, kaip išgyventi šį sunkų laikotarpį.

Nieko stebėtino, kad galiausiai apie Rusijos prezidento skyrybas sukūrė ir dainą. Odesos verslininkas, dainininkas Sergejus Artiomjevas sukūrė dainą, o paskui – vaizdo klipą, kuris greitai tapo interneto sensacija.

Tekste neminima prezidento pavardė, skamba tik V. Putino sutuoktinės vardas – Liudmila (daina taip ir vadinasi). Kita vertus, viskas ir be žodžių aišku – iš vaizdo klipui panaudotos Putinų šeimos gyvenimo kronikos. Daina veikiausiai sujaudins daugybę moterų, kurios, kaip ir Liudmila Putina, išgyveno skyrybas.

„Vaikystėj mama skyrėsi su vyru, žinau, kaip skausmingai moterys išgyvena išsiskyrimus, – pasakojo S. Artiomjevas. – Dabar ne tik man atrodo, kad daina „Liudmila“ pirmai damai tapo autobiografine, bet ir mano gerbėjai, klausytojai... Daugelis verkia. Mūsų moterys sugeba užjausti. Šiaip ar taip, skyrybos kiekvienai šeimai – tragedija, juo labiau, kai žmonės tiek metų kartu išgyvena.“

S. Artiomjevas tvirtina, kad sukūrė dainą dar prieš Rusijos prezidento šeimos skyrybas. Jo teigimu, dainos pristatymas atsitiktinai sutapo su Putinų skyrybomis.

„Iš pradžių birželio 4 d. pasirodė nauja daina „Liudmila“ – apie geros širdies moterį, kuri be galo mylėjo ir mokėjo viską atleisti. O po dviejų dienų visur ėmė mirgėti pranešimai apie Liudmilos ir Vladimiro Putinų skyrybas, na o dar po dienos pasirodė šitas vaizdo klipas“, – sakė jis.

„Man rodos, šita – viena iš gražiausių mano dainų“, – teigė atlikėjas.