Jis mano, kad naujausias jo pasiūlymas yra būtent tas tonizuojantis gėrimas, kurio reikia, norint sumažinti įtampą tarp Jungtinių Valstijų ir Šiaurės Korėjos, rašo svetainė nationalpost.com.

„Visi žino, kad prezidentas Barackas Obama geria alų, - sakė D. Rodmanas. – Žinote ką? Esu beveik tikras, jog kažkur jis slepia ir kokteilį. Norėčiau išvysti jį su „Bad Ass Vodka“ taurele rankoje, geriantį į Kim Jong Uno ir mano sveikatą“.

„Tai būtų nuostabu“, - pažymėjo jis.

Šią savaitę rinkoje turi debiutuoti D. Rodmano vardu pavadinta degtinė. Tai naujausias jo verslo sumanymas tarp daugybės jo veiklos idėjų, pradedant imtynėmis bei knygų vaikams rašymu ir baigiant neoficialaus krepšinio ambasadoriaus Šiaurės Korėjoje pareigomis.

D. Rodmanas gali laikyti Kim Jong Uną degtinės mėgėju – abu vyrai gėrė degtinę, kai buvęs krepšininkas rugsėjo mėnesį lankėsi Šiaurės Korėjoje, kur su šalies lyderiu planavo sausio mėnesį numatytas parodomąsias krepšinio rungtynes.

„Tik pagalvokite, jog Dennisui Rodmanui patikėta pralaužti ledus santykiuose su Šiaurės Korėja, - sakė jis. – Aš esu vienintelis žmogus pasaulyje, kuris nuvyks kalbėtis su tuo vyruku ir mėgins rasti kažkokių bendrumų su tais žmonėmis. Tikiu, jog tas plyšys tarp Amerikos ir Šiaurės Korėjos gali užsiverti. Tie žmonės mėgsta Amerikos kultūrą. Jie ją myli. Štai kodėl tenai važiuoju“, - kalbėjo jis.

„Tačiau žmonės tuo netiki“, - pažymėjo jis.

D. Rodmanas, kuris kartą pasirašyti autografų ant knygos atėjo vilkėdamas nuotakos suknele, tvirtino, kad jo pastangos turėjo pelnyti jam Nobelio taikos premiją.

„Žmonės mėgsta priklijuoti man etiketę, tarsi mano pareiga yra išgelbėti pasaulį. Jeigu taip nutiktų, tuomet taip, aš atiduočiau tam visas jėgas. Tiesiog būkime vieningi ir stenkimės, kad viskas būtų šaunu, žmogau“, - kalbėjo D. Rodmanas.