18 metų mergina nesibodi viešai prieštarauti šalies prezidento politikai – ji kritikuoja draudimą tos pačios lyties asmenims kurti šeimą ir „pragarą primenančias šalies ugdymo įstaigas“, skelbia „The Daily Mail“.

Rusijos televizijai „Dozhd 1“ ji teigia: „Neturiu nieko prieš tos pačios lyties asmenų santykius. Negalime žinoti, kokiomis sąlygomis jie augo. Gerbiu kiekvieno žmogaus pasirinkimą“.

Penkias kalbas mokanti Liza socialiniame tinkle „Instagram“ turi 20 tūkst. sekėjų. Juos ji sužavėjo ne drąsiais pareiškimais, o pikantiškomis nuotraukomis. Mergina netgi yra sakiusi, kad Rusija – šalis, kur gera gyventi tik tokioms turtingoms šeimoms kaip josios.

A photo posted by Elizaveta (@stpellegrino) on Oct 16, 2016 at 2:30pm PDT

Europa labiau pritaikyta paprastų žmonių poreikiams. Man labai priimtinas mano bičiulių iš Europos mentalitetas, požiūris į daugelį dalykų ir gyvenimo būdas. Geriau jaučiausi europietiškoje aplinkoje. Jeigu ir išvažiuočiau, tai tikrai nereikštų, kad nemyliu Rusijos“, – teigia L. Peskova.

A photo posted by Elizaveta (@stpellegrino) on Aug 19, 2016 at 4:19am PDT

Mergina negailėjo karčių žodžių ir Rusijos švietimo sistemai: „Mokykla buvo tikrų tikriausias pragaras. Ne aš viena manau, kad Rusijai būtina kuo skubiau iš pagrindų keisti visą švietimo sistemą“.

Rugpjūtį, Rusijos prezidentui panaikinus draudimą šalies piliečiams vykti į Turkiją, mergina ten atostogavo.

V. Putinas rusams buvo nurodęs nevykti į Turkiją 2015 metų gruodį po to, kai Turkijos karo lėktuvai prie sienos su Sirija numušė Rusijos karo orlaivį.

Socialiniame tinkle „Instagram“ ji paskelbė nuotrauką, kuriai pozuoja vilkėdama juodą maudymosi kostiumėlį. Paliko prierašą: „Sveika, Turkija. Mums taip tavęs trūko. Pagaliau šalis vėl atvira rusams!“.

„Turkija – kaip ir Rusija yra mano namai. Pastarieji liūdni įvykiai mano nuomonės nepakeitė. Man labai gaila, kad ši situacija padarė tokią neigiamą įtaką tiek rusams, tiek patiems turkams“, – teigia gražuolė D. Peskovo dukrelė.

A photo posted by Elizaveta (@stpellegrino) on Jun 9, 2016 at 6:09am PDT

Savo paskyroje socialiniame tinkle „Instagram“ mergina publikuoja nuotraukas, darytas Paryžiuje, Maskvoje ir Antalijoje. Nepaisant to, L. Peskova primygtinai neigia priklausanti vadinamajam „auksiniam jaunimui“, nuo kurio neatsiejama V. Putino Rusija.

D. Peskovas praeitais metais kaip reikiant papiktino visą Rusiją – jis riešą papuošė 396 tūkst. svarų vertės laikrodžiu, tačiau Liza tvirtina, kad ji sau leisti milijonierės gyvenimo negali.

A photo posted by Elizaveta (@stpellegrino) on Sep 20, 2016 at 9:52am PDT

„Visi galvoja: vien todėl, kad mano tėvas D. Peskovas, mane vežioja asmeninis vairuotojas, puošiuosi tik brangiausiais vardiniais drabužiais ir naudojuosi kitomis privilegijomis, tačiau iš tikrųjų viskas visai ne taip. Jeigu ir apsirengiu kokį brangesnį drabužį, tai jis skolintas iš mamos.

Pavyzdžiui, mano akiniai nuo saulės kainuoja 3 eurus, įsigijau juos pati“, – paaiškina tvirtą nuomonę visais gyvenimo klausimais turinti aštuoniolikmetė. Merginos motina Jekaterina šiuo metu kartu su dviem sūnumis po skyrybų su D. Peskovu gyvena Paryžiuje. Rugpjūtį jis vedė olimpinę čempionę čiuožėją Tatjaną Navką.

A photo posted by Elizaveta (@stpellegrino) on Aug 24, 2016 at 4:43am PDT

Liza su tėvu kaip reikiant susipyko, kai mergina nusprendė studijuoti universitete Prancūzijoje. Tėvas norėjo, kad ji mokslus krimstų Maskvoje. Panašu, kad nesutarimai liko praeityje, ir tėvas su dukra vėl bendrauja šiltai.

„Kai tik jis turi laisvo laiko, mes jį leidžiame kartu. Kartais tiesiog einame į kino teatrą, labai retai – ir į restoraną“, – prisipažįsta L. Peskova. Mergina noriai savo sekėjams socialiniuose tinkluose demonstruoja savo figūrą ir tvirtina, kad anksčiau kovojusi su antsvorio problema. Ji prisimena, kaip kažkada mama jai liepusi atsistoti priešais veidrodį ir pareiškusi: „Tik pasižiūrėk save – esi stora. Tas pilvas, tos šlaunys“.

Liza Peskova

„Tada patekau į tėvo įtakos zoną. Būnant šalia jo kitaip ir neįmanoma. O jis dažnai lankosi sporto salėje“, – šypsosi mergina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (100)