Kaip teigia aktorius, Jungtinėms Valstijoms ir jų laisvei iškilo grėsmė. „Esame atsidūrę lūžo taške, kai mūsų šalis - tokia, kokią ją pažįstame - gali būti prarasta amžiams. Jeigu nepakeisime krypties, šalis pasmerkta“, - situaciją JAV žiniasklaidai apibūdino aktorius.

Kaip išspręsti šią problemą, tačiau nepatirti skaudžių nuostolių, pataria aktoriaus žmona. Anot jos, 2008 metais daugiau nei 30 mln. JAV gyvenančių krikščionių evangelikų balsuoti neatėjo, todėl B. Obama ir šventė pergalę. 2012 metais, spėja J. Norris, šie žmonės balsuos, kad nebūtų perrinktas demokratų partijos kandidatas.

Ch. Norrisas žmonos nuomonę palaiko: „Daugiau nebegalime žiūrėti į tai, kas vyksta, iš šalies – mūsų valstybę klimpsta į socializmo liūną. Ar dar blogiau“. Aktorius su žmona vaizdo kreipimesi ragina savo bendraminčius būtinai ateiti į prezidento rinkimus ir lapkričio 6 dieną balsuoti prieš B. Obamą. „Blogio triumfui tereikia gerų žmonių abejingumo“ – Edmundo Burke žodžius perfrazavo veiksmo filmų žvaigždė.

Jeigu žmonės balsavimo dieną liks namuose ir nesutrukdys dabartiniam prezidentui pasilikti poste dar vienai kadencijai, tai „bus pirmasis žingsnis tūkstančiams metų įsitvirtinsiančios tamsos link“, žada kreipimosi autorius.

„Susivienykime vardan Dievo ir mūsų šalies. Lai Dievas ir toliau laimina Jungtines Amerikos Valstijas. Pasimatysime rinkimuose“, - pasisakymą baigia veiksmo filmų aktorius.

Ch. Norrisas pagarsėjęs ne tik darbais kine ir televizijoje, bet ir aktyviais pasisakymais politikos tema. Jis jau daug metų palaiko Respublikonų partiją. Be to, jis remia pačius radikaliausius dešiniųjų pažiūrų respublikonus ir nejaučia palankumo nuosaikesniems partijos nariams.