Išminties perlų C.Bruni pažėrė interviu prancūziškajai žurnalo "Elle" versijai, kuriame taip pat sakė mananti, kad jos vyras, buvęs dešiniųjų prezidentas Nicolas Sarkozy tikriausiai niekada negrįš į politiką.

Dainininkė ir dainų kūrėja taip pat paskelbė, kad kitų metų pradžioje išleis savo ketvirtą albumą.

C.Bruni sutuoktinis Eliziejaus rūmus turėjo palikti gegužę, kai pralaimėjo rinkimus socialistui Francois Hollande'ui, kuris santykius su V.Trierweiler palaiko kelerius metus, bet nėra jos vedęs. "Manau, jog paprasčiau būti teisėta valstybės vadovo žmona, o ne jo partnere", - sakė C.Bruni naujam "Elle" numeriui, kuris prekyboje pasirodo ketvirtadienį.

"Galbūt aš klystu, o jų pasirinkimas yra modernus. Tačiau aš pati tikrai pajutau visuotinio susirūpinimo manimi atslūgimą, kai ištekėjau už Nicolas", - sakė buvusi supermanekenė, kurios ilgame buvusių meilužių sąraše yra ir kelios roko žvaigždės.

N.Sarkozy vos keli mėnesiai po to, kai 2007-iaisiais tapo prezidentu, išsiskyrė su antrąja žmona ir vos keli mėnesiai po to vedė C.Bruni.

Paprašyta pakomentuoti spėliones, kad jos vyras gali bandyti grįžti į politiką, ji atsakė: "Jo sugrįžimas atrodo neįtikimas, nors aš ir nesu judėjimų politikoje ekspertė".