Nuotraukoje, kurią paskelbė G.H.W.Busho biuras, matomas dvejų metų Patrickas, gydomas nuo leukemijos, ir 89 metų buvęs prezidentas - abu pliki ir vilkintys panašius mėlynus marškinėlius bei smėlio spalvos kelnes ir šortus.

Besišypsantis G.H.W.Bushas matomas sėdintis neįgaliojo vežimėlyje, o Patrickas sėdėjo jam ant kelių.

41-asis JAV prezidentas nusiskuto galvą, pastebėjęs, kad tokiu būdu solidarumą su berniuku pademonstravo jo asmens sargybinių grupės, žinomos kaip Busho apsaugos skyrius (BPD), nariai.

Kitoje nuotraukoje buvęs prezidentas ir daugiau nei dvi dešimtys jo apsaugos komandos narių matomi nusiskutę plikai galvas, pozuojantys su mažuoju pacientu.

G.H.W.Busho ir jo žmonos Barbaros antrasis vaikas - dukrelė Robin - mirė nuo leukemijos prie 59 metus, būdama ketverių metų.

Sutuoktiniai paaukojo pinigų fondui, kuris buvo įkurtas siekiant padėti Patricko gydymo išlaidas.

Buvęs prezidentas taip pat buvo sukėlęs susidomėjimą pastaraisiais mėnesiais, kai žiniasklaida atkreipė dėmesį į jo pomėgį mūvėti spalvingas kojines.

Minėdamas savo 89-ąjį gimtadienį birželį, G.H.W.Bushas dėvėjo kojines su komiksų herojaus Supermeno simboliu, o balandį per savo sūnaus George'o W.Busho prezidentinės bibliotekos atidarymo ceremoniją Teksasą pasirinko ryškiai rausvą spalvą.

G.H.W.Bushas taip pat yra žinomas kaip aistringas parašiutininkas: jis savo 75-ąjį, 80-ąjį ir 85-ąjį gimtadienius pažymėjo šuoliais su parašiutu.

Jungtinėms Valstijoms 1989-1993 metais vadovavęs G.H.W.Bushas yra seniausias tebegyvenantis buvęs JAV prezidentas. Šiam elitiniam klubui taip pat priklauso jo sūnus, 88 metų Jimmy Carteris ir 66 metų Billas Clintonas.