Tai antradienį pranešė Didžiosios Britanijos laikraštis „The Daily Mirror“.

Leidinio duomenimis, grasinimų buvo sulaukta po to, kai ten žydų organizacija „French Jewish Migdal“ surengė kelias akcijas, per kurias buvo renkami pinigai Izraelio armijai.

Pasak laikraščio, tada 10 kaukėtų smogikų atvyko prie koncertų salės durų ir pareikalavo, kad pas juos ateitų jos vadovai. Paskui jie ėmė grasinti saugumo tarnybos darbuotojams: „Jūs sumokėsite už savo renginius. Kitą kartą mes jau nekalbėsime“.

Kaip pažymi „The Daily Mirror“, Prancūzijos policija „buvo informuota apie šį įvykį, taip pat apie mažiausiai dar vieną incidentą, susijusį su grasinimais“.

Penktadienio vakarą Paryžiuje buvo įvykdyti keli teroro aktai. Prancūzijos sostinės Sen Deni priemiestyje prie „Stade de France“ stadiono, kur vyko Prancūzijos ir Vokietijos futbolo rinktinių rungtynės, nugriaudėjo sprogimai. Išpuoliai taip pat buvo surengti Šarono bulvare, Voltero bulvare, Fonten o Rua gatvėje ir Alibero gatvėje. Naujausiais duomenimis, per teroristų išpuolius žuvo 129 žmonės, dar 352 buvo sužeisti, iš jų 99 yra kritinės būklės.

Prancūzijos prezidentas Francois Hollande'as įvedė šalyje nepaprastosios padėties režimą ir sugriežtino sienų kontrolę. Prancūzijoje paskelbtas trijų dienų gedulas.