Departamento duomenimis, avarija įvyko vidurnaktį iš spalio 9-osios į 10-ąją Vernadskio prospekto ir Lobačevskio gatvės sankryžoje, skelbia newsru.com.

Maskvos Sveikatos apsaugos departamentas pranešė, kad šioje avarijoje žuvo Marina Golub ir vyras, kurio asmenybę dabar bandoma nustatyti. Greitosios medicininės pagalbos stotis sulaukė praeivio skambučio. Medikų komanda į avarijos vietą iš septintosios greitosios pagalbos stoties atvyko per šešias minutes.

Šaltinis teisėsaugos institucijose pranešė, kad avarijoje nukentėjo keturi automobiliai – „Hyundai“, KIA, „Lada“ ir „Cadillac“. Remdamasi šaltiniais teisėsaugos institucijose, agentūra ITAR-TASS pranešė, kad „Cadillac“ kirto sankryžą degant raudonam šviesoforo signalui ir taranavo „Hyundai“, kurioje buvo M. Golub. Vėliau į mašinas dar atsitrenkė KIA ir „Lada“.

Aktorė žuvo vietoje. Šaltinio teigimu, smūgis buvo toks stiprus, kad „Hyundai“ vairuotoją ir keleivę teko iš automobilio traukti gelbėtojams. „Cadillac“ vairuotojas iš įvykio vietos pabėgo, ruošiamasi jo paieškai. Jo tapatybė nustatyta, jis anksčiau ne kartą buvo patrauktas į administracinę atsakomybę už daugybinius kelių eismo taisyklių pažeidimus.

Rusijos Vidaus reikalų ministerijos Maskvos skyriaus spaudos tarnyba patikslino: „Pirminiais duomenimis, namo parvažiuoti norėjusi M. Golub susistabdė „privatų taksistą“.

M. Golub televizijos kanale „Rossija 1“ vedė laidas „Utrenniaja počta“, „Dobroje utro!“, „Ech, Semionovna!“, „Devčata“.