Kai nurodė žvaigždės atstovas, 40-metis aktorius važiavo kaip keleivis su draugu, kai automobilis rėžėsi į stulpą.

Avarija įvyko Los Andželo šiaurėje.

Los Andželo apygardos šerifo departamentas nurodė, kad avarija įvyko Valensijos vietovėje. Pareigūnai rado degantį raudoną „Porsche” automobilį. Jame aptikti dviejų žmonių palaikai.

Kaip teigia aktoriaus atstovas, žvaigždė vyko į labdaros renginį.

P. Walkeris filme „Greiti ir įsiutę” debiutavo dar 2001 m. ir iš viso nusifilmavo penkiose iš šešių šio filmo dalių. Šiuo metu vyko septintosios dalies paruošiamieji darbai.

P. Walkeris filme vaidino slaptą agentą Brianą O'Connerį.

Kita filmo žvaigždė Vinas Dieselis, sužinojęs apie P. Walkerio mirtį, savo „Instagram” paskyroje parašė: „Broli, aš ilgėsiuosi tavęs. Praradau kalbos dovaną. Dangus gavo naują angelą. Ilsėkis ramybėje.”

„Gyvenigreitai“

Paulas Walkeris žuvo avarijoje
Viename paskutinių savo interviu P.Walkeris WENN sakė, kad džiaugiasi gyvenimu ir tuo, kad yra tėvas paauglei dukrai Meadow, kuri nuo praėjusių metų gyveno su juo.

„Pernai ji pradėjo gyventi su manimi, kaip tik tada, kai vykau dirbti (6-ajame filme) „Greiti...“. Tai tikrai tarsi drasko mane – bandymas išlaikyti pusiausvyrą. Jai ką tik suėjo 15 ir tai – kritinis laikas. Turiu daug analogijų, tad žiūriu taip, tarsi tai būtų didelis erdvėlaivis, o ji būtų starto aikštelėje“, - pasakojo jis.

„Noriu, kad trajektorija būtų gera. Esam tik aš ir mano dukra, ir aš būsiu jos tėtis visą likusį mūsų gyvenimą, todėl noriu, kad būtų šaunu. Esu velniškai tikras, (kad) nenoriu pažvelgęs atgal (ir sakyti): „Š..., o kas, jeigu“ ir „Man derėjo dažniau būti namie“. Ji superpalaiko ir sako „Ne, važiuok; toks tavo darbas“. O aš sakau: „Mes turim trejus metus ir tavęs namuose nebebus. Kiek dar praeis laiko, kol pasirodysi su vaikinu?“, - pasakojo aktorius.

„Mes tikrai atviri vienas su kitu, o tai šaunu. Ji man pasako, ko jai reikia, ir kartais bando būti truputį „kietesnė“ nei norėčiau. Noriu, kad ji būtų atviresnė, pavyzdžiui, pasakytų „Nepakankamai būni namie“... Norėčiau, kad ji sakytų tokius dalykus“, - sakė jis.

Vos dvi dienos prieš savo mirtį P.Walkeris Twitter.com su gerbėjais pasidalijo savo mintimis apie Padėkos dieną.

Jis rašė: „Laimingos Padėkos dienos visiems, kas šiandien švenčia! Pasistenkit per daug nepersivalgyti per vakarienę, antruosius patiekalus, desertus, likučius, tuos vėlyvos nakties užkandžius“.

Vėliau jis pridėjo žinutę, kuri dabar skamba sukrečiamai: „Kai #GyveniGreitai, nėra apibrėžtų taisyklių“.

O penktadienį jis paskelbė nuotrauką iš naujos „Greitų ir įsiutusių“ juostos filmavimo aikštelės, kurioje įsiamžino su V.Dieseliu, ir pridūrė: „Berniukai grįžta. Ar būsite pasirengę?“. Tai buvo jo paskutinis įrašas Twitter.com.

P.Walkeris, manekenės ir kanalizacijos rangovo sūnus, augo darbininkų rajone, mormonų šeimoje Glendeilyje Kalifornijoje. Jis buvo vyriausias iš penkių vaikų.
Vos pradėjusį vaikščioti jį motina imdavosi į modelių atrankas ir vos dvejų jis jau pats dirbo modeliu.

Vaikystėje, 9-ajame dešimtmetyje, jis sėkmingai filmavosi televizijoje ir gavo vaidmenis tokiuose serialuose kaip „Highway to Heaven“ ir „Kas yra bosas?“ (Who's the Boss?).

Didžioji sėkmė jį aplankė su 1999 metų filmu „Universiteto komanda“ (Varsity Blues), po kurio į jo gyvenimą atėjo „Greiti ir įsiutę“.

Aktorius, kuris labai mėgo banglentes, taip pat buvo braziliško džiu-džitsu ekspertas ir didelis ryklių gerbėjas.

Jis studijavo jūrų biologiją, kol viršų paėmė aktoriaus karjera. Neseniai išsipildė jo sena svajonė pasirodyti „National Geographic Channel“ seriale „Expedition Great White“, kurį filmuojant prie Meksikos krantų tyrinėjo baltuosius ryklius.