74 metų širdžių ėdikas ketvirtadienį pareiškė, kad žolelių arbata sudaro specialios dietos, padėjusios jam per mažiau nei savaitę atsikratyti keturių kilogramų, pagrindą. Dieta buvo tokia veiksminga, kad opozicinis dienraštis „La Repubblica“ ketvirtadienį rašo, jog iš Italijos premjero „teliko vien kaulai ir oda“.

S.Berlusconi atskleidė daugiau detalių apie savo dietą per vakarienę sekmadienį viename prabangiausių Milano restoranų, kur premjeras apsilankė po futbolo klubo „AC Milan“ pergalingo susitikimo su „Juventus“ komanda.

Kaip visada nepasižymintis kuklumu, kartu vakarieniavusiems draugams premjeras pareiškė: „Ši dieta man padėjo susigrąžinti puikią formą.“ Tuomet politikas užsisakė lengvą vakarienę, skelbia „Chi“.

Milijardierius politikas po vasaros atostogų neretai pasaulį nustebina tobulais plastinių operacijų rezultatais. 2004 metais savo viloje Sardinijos saloje Blairų šeimą ministras pirmininkas pasitiko galvą dengdamas skara – taip garsusis italas slėpė ką tik persodintus plaukus. Politikas teigia, kad plaukų transplantacija jam nubraukė mažiausiai 25 metus.

Prieš dvi vasaras Italijos premjeras ėmėsi naudotis mitybos specialistės ir trenerės Gertraud Mitterrutzner von Guggenberg ir jos komandos iš privačios klinikos paslaugomis – politikas sportavo ir laikėsi dietos.

Jau ne kartą Italijos premjeras viešai reiškė nerimą dėl papildomų kilogramų, kuriuos priauga dėl steroidų injekcijų, būtinų malšinant stiprų kaklo skausmą.