Milano mados savaitėje 26 m. N. Minetti dalyvavo pristatant prekės ženklo „Parah“ dizainerių 2013 m. paplūdimio kolekciją, informuoja italų leidinys „Giornalettismo“.

Pirmą N. Minetti pasirodymą publika sutiko audringais plojimais, o modelis kukliai nusišypsojo. Vėliau ji sakė žurnalistams, kad jos pasirodymas neturėtų stebinti.

„Man neatrodo smerktina, kad politikė žengia podiumu. Aš, kaip ir daugelis žmonių, siekiu suderinti įvairias veiklas. Politika ir mada suderinamos. Apskritai manau, kad politika turėtų tarnauti mados pasauliui“, – sakė ji.

S. Berlusconi, gavęs statulėle į dantis, pirmiausia kreipėsi į N. Minetti. Tada Italijos žiniasklaida ir praminė ją seksualiausia Italijos odontologe.

Na o britų šokėjos ir italų verslininko dukters karjera prasidėjo televizijos komedijoje. Vėliau ji pasuko kita kryptimi ir įgijo odontologo diplomą. Galiausiai sužavėjusi S. Berlusconi, perėjo į politiką ir tapo regionine jo partijos „Liaudies laisvė“ patarėja.

Sklandė gandai, kad S. Berlusconi ir N. Minetti bendravimas neapsiribojo partijos konsultacijomis.

N. Minetti pavardė figūravo ir prostitučių tiekėjų S. Berlusconi sekso vakarėliams sąraše. 2011 m. dėl šio klausimo ji dalyvavo teismo posėdyje.