Karinio laivyno aviacijos vado atstovas Zachas Harrellas (Zakas Harelas) sakė, žuvo abu iš vienos bazės Floridoje pakilusiame lėktuve „T-6B Texan II“ buvę žmonės, bet jų vardų kol kas neatskleidė. Jokie ant žemės buvę žmonės per šią katastrofą nenukentėjo.

Folio miesto ugniagesių vadas Joey Darby (Džojus Darbis) sakė, kad atvyko gelbėtojai turėjo užgesinti didelį gaisrą, užsiliepsnojus namui ir keliems automobiliams. Pasak jo, ugniagesiai liepsnas greitai numalšino.

Lėktuvas nukrito į pietryčius nuo Mobilio, netoli Folio miesto ir Magnolia Springso miestelio. Pasak J. Darby, incidentas įvyko „tankiai apgyventame“ gyvenamajame rajone. Jis pridūrė, kad niekas iš ugniagesių nenukentėjo.

Lėktuvas buvo pakilęs iš Whitingo (Vitingo) karinių jūrų pajėgų stoties aerodromo, esančio maždaug už 48 km į šiaurės rytus nuo Pensakolos Floridije, sakė karinio laivyno atstovė Julie Ziegenhorn (Džuli Zigenhorn).

Incidento tyrimui vadovaus JAV Gynybos departamentas ir karinės jūrų pajėgos, per „Twitter“ parašė Boldvino apygardos šerifo biuras.