„Aš atskubėjau į jo rinkimų štabą, kuris įsikūręs viešbutyje, priklausančių jo bendrovei. Jo patarėjas viešiesiems ryšiais Tomas Jarusevičius pareiškė, jog, „Neriuk, nepyk, privatus vakaras ir šeimininkų valia tu esi nepageidaujamas. Būtent taip mane ir pasakė – Neriuk“, – juokėsi Delfi žurnalistas Nerijus Povilaitis.

Jo teigimu, kiti kauniečiai žurnalistai kolegos į štabą įleisti. N. Povilaitis dažniausiai V. Matijošaičiui užduoda nepatogius klausimus apie tai, kada jo verslas pasitrauks iš Rusijos.

Apie sąlygas žurnalistams pamiršo arba specialiai juos izoliuoti panoro ir A. Zuokas. Jo komanda susirinkusius žiniasklaidos atstovus nuvedė į A. Zuoko reklaminį autobusą, esantį šalia paties kandidato vyninės „Zenoteca“.

Autobuse žurnalistams nėra elektros lizdų, kur būtų galima įsikrauti techniką, taip pat nėra interneto. Tiesa, A. Zuoko komanda atnešė arbatos ir užkandžių, leido naudotis vyninės tualetu, į vidų galima užeiti pakalbinti politikus.

Matijošaičio konfliktas su žurnalistu: teko ir atsiprašyti

Dalyvavęs Kauno Dariaus ir Girėno stadiono statybų apžvalgoje Kauno meras buvo pareiškės, jog norėtų „pagal kažkokius kriterijus“ atrinkti žurnalistus, kuriuos kviestų užduoti klausimus.

„Biškį sveikesni būtų klausimai“, – sakė meras.

N. Povilaičio paklaustas apie tai, kada „Vičiūnų grupė“ pasitrauks iš Rusijos rinkos, savivaldybės vadovas atsakė: „Žiūrėkite, čia „Vičiūnų grupė“ akcijų neturi. Taip kad kalbame apie stadioną“.

Dar kartą klausiamas to paties, V. Matijošaitis žurnalistui sakė: „Dabar galvoji, kad čia golą man įmušei? Klauskite apie stadioną“.

Po to V. Matijošaitis atsiprašė žiniasklaidos, paaiškinęs, kad yra „pavargęs nuo provokacijų“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)