Tai portalui patvirtino šalies vadovo atstovas spaudai Ridas Jasiulionis.

A. Razma prie Prezidentūros Nacionalinio saugumo grupės prisijungė 2019-ųjų rugpjūtį, prieš tai ėjęs VSD valdybos viršininko pareigas.

Atėję dirbti į Prezidentūrą žvalgybininkai tampa politinio pasitikėjimo pareigūnais, bet baigę šį darbą paprastai gali grįžti į VSD.

Prezidento patarėjų komandą pastaruoju metu paliko ir daugiau patarėjų: Šarūnas Radvilavičius iš Švietimo, mokslo ir kultūros grupės, Aleksandras Radčenko iš Teisės grupės, pernai iš šios grupės pasitraukė Ieva Saudargaitė ir Vida Petrulaitė.

Prezidentūrą taip pat paliko kanclerė Algė Budrytė ir šalies vadovo atstovas spaudai Antanas Bubnelis, Komunikacijos grupės atstovai Ieva Elenbergienė ir patarėjas Liutauras Galinis.

Prieš metus iš prezidento komandos pasitraukė Nacionalinio saugumo grupės vadovas Jonas Vytautas Žukas, vyriausioji prezidento patarėja švietimo, mokslo ir kultūros klausimais Sonata Šulcė bei Komunikacijos grupei vadovavęs Aistis Zabarauskas.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)