Kauno klinikų atstovai Delfi patvirtino, jog ant geležinkelio bėgių tragiškai žuvusi mergina buvo šios gydymo įstaigos darbuotoja. Užsimenama, jog tragedijos priežastys su darbine velionės veikla bent kol kas nėra siejamos.

„Buvę kolegos iš Kauno klinikų yra sukrėsti šios nelaimės ir išreiškė nuoširdžią užuojautą žuvusiosios artimiesiems šiuo neįsivaizduojamai sunkiu laikotarpiu. Kadangi vyksta ikiteisminis tyrimas, konkrečių duomenų pateikti neturime teisės. Dėl detalesnių komentarų turėtumėte kreiptis į ikiteisminio tyrimo institucijas“, – teigė Komunikacijos tarnybos vadovė Austė Aleksandravičiūtė-Šviažienė.

Kaip rašoma portale lrytas.lt, traukinio mašinistas tyrėjams atskleidė, jog artėdamas prie geležinkelio tunelio matė, jog prie bėgių stovi žmogus, todėl įjungė garsinį signalą. Vis dėlto moteriai atsidūrus ant bėgių nelaimės išvengti nepavyko.

„Mašinistas nuspaudė avarinį stabdį, tačiau išvengti smūgio nebuvo jokių galimybių“, – rašo portalas.

Kaip rašyta policijos įvykių suvestinėje, mergina buvo 1996 m. gimimo. Ji mirė ligoninėje nepraėjus nė valandai po įvykio. Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti.
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (270)