Vyriausiajai rinkimų komisijai bus siūloma skirti 3,91 mln. eurų papildomoms apygardų ir apylinkių rinkimų komisijų narių darbo užmokesčio išlaidoms apmokėti ir Seimo rinkimams organizuoti diplomatinėse atstovybėse ir konsulinėse įstaigose.

Tuo tarpu Socialinės apsaugos ir darbo ministerijai planuojami skirti 191,2 mln. eurų Ekonomikos skatinimo ir koronaviruso plitimo sukeltų pasekmių mažinimo priemonių plano tikslo „Padėti išsaugoti darbo vietas ir gyventojų pajamas“ priemonėms įgyvendinti.

Atsižvelgus į Susisiekimo ministerijos prašymą bus siūloma skirti 8,8 tūkst. eurų teisinio atstovavimo paslaugų išlaidoms apmokėti.

Kultūros ministerijai ketinama skirti 2,8 mln. eurų Ekonomikos skatinimo ir koronaviruso plitimo sukeltų pasekmių mažinimo priemonių plano tikslo „Skatinti ekonomiką“ priemonei „Kino industrijai skatinti“ įgyvendinti, taip pat meno kūrėjų kūrybinėms prastovoms mokėti.

Taip pat siūloma patenkinti prašymą skirti 4,45 mln. eurų asignavimų valdytojams Ekonomikos skatinimo ir COVID-19 plitimo sukeltų pasekmių mažinimo priemonių plano tikslo „Skatinti ekonomiką“ priemonei „Kultūros ir meno paslaugoms kurti, kartu užtikrinant biudžetinių valstybės kultūros įstaigų veiklą“ įgyvendinti.