Atsisveikinimas šeštadienį nuo 11.00 iki 22.00 valandos ir sekmadienį nuo 9.00 iki 13.00 valandos.

Sekmadienį, 13.00 val., palaikai bus perkelti į Šv. Ignoto bažnyčią. Atsisveikinimas bažnyčioje sekmadienį nuo 13.00 iki 22.00 valandos ir pirmadienį nuo 8.00 iki 11.00 valandos.

11 val. karstas su palaikais bus palydėtas į Vilniaus Šv. Stanislovo ir Šv. Vladislovo arkikatedrą baziliką.

Laidotuvių šv. Mišios Vilniaus arkikatedroje bazilikoje pirmadienį, liepos 21 dieną, 12.00 valandą. Po šv. Mišių, paties monsinjoro prašymu, laidotuvės vyks Dukstynos partizanų kapinėse netoli Ukmergės.

DELFI primena, kad dėl A. Svarinsko laidotuvių nuo šeštadienio 8 val. iki pirmadienio 12 val. 30 min. bus draudžiamas transporto eismas Benediktinių ir Šv. Ignoto gatvėse.

Tuo tarpu pirmadienį nuo 7 val. iki 12 val. 30 min. eismas bus draudžiamas Benediktinių, Šv. Ignoto, Liejyklos, L. Stuokos-Gucevičiaus gatvėse.

Taip pat pirmadienį nuo 11 val. iki 12 val. 30 min. eismas bus ribojamas T. Vrublevskio ir Šventaragio gatvėse – procesijos kolonijos formavimui ir palaikų išvežimui į Ukmergę, Dukstynos partizanų kapines.

Šiose gatvėse taip pat bus apribotas automobilių stovėjimas. Patekti į eismo ribojamas zonas galės tik aptarnaujantis personalas. Viešojo transporto eismas nesikeis.

Eismo dalyviai prašomi būti atidūs, laikytis kelių eismo taisyklių ir eismo reguliuotojų nurodymų, kelionių važiavimo trukmę planuotis su laiko atsarga.

Monsinjoras A. Svarinskas, eidamas 90-uosius metus, mirė ketvirtadienį, liepos 17 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (136)