Delfi primena, kad paauglys vasario 4 dieną apie 12 val. išėjo iš namų, paskutinį kartą draugai jį matė 16 val. prie Vingio kino teatro. 16 val. 30 min. jis vaizdo skambučiu susisiekė su draugu.

Vaizdo kameromis užfiksuota, kad 16 val. 10 min. jis išlipo iš 4 maršruto troleibuso Kražių stotelėje ir nuėjo Neries link. Savanoriai prie Žirmūnų tilto rado Mykolo striukę ir kuprinę, vėliau ir telefoną, banko kortelę bei ausines.

Prokuratūra gavo DNR tyrimo išvadas, patvirtinusias, kad pirmadienį Neryje rastas prieš 3 mėnesius dingęs Mykolas Davidonis. Tačiau ikiteisminis tyrimas dar nebaigtas, ekspertai tęsia darbą ir neabejotinai atsakys, ar paauglio mirtis nebuvo smurtinė.

Kaip Delfi informavo prokuratūros atstovė Gintarė Vitkauskaitė-Šatkauskienė, jau gautos DNR tyrimo išvados, patvirtinusios, kad Neryje rastas Mykolas Davidonis. Tiesa, jau iškart radus kūną beveik nebuvo abejonių, kad tai – dingęs paauglys, tėvai atpažino savo vaiką iš rūbų.

Radus kūną buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti. „Buvo atliekamas tyrimas dėl dingusio M. Davidonio paieškos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)