Vėjas suksis iš pietvakarių, vakarų, į šiaurės vakarų, rims ir visoje šalyje svyruos tarp 9-14 m/. Pavojingi vėjo gūsiai prognozuojami tik vietomis ir jie daugiau 15-20 m/s nepakils. Oro temperatūra šiaurinėje šalies pusėje svyruos tarp 7-9, Pietų Lietuvoje šils iki 8-10 laipsnių šilumos.

Vilniuje šeštadienio dieną pragiedrulių bus. Trumpai ir negausiai palis. Pavojingų gūsių nebus, vyraus 9-14 m/s vėjas. Dieną temperatūra bus apie 9 laipsnius šilumos.

Sekmadienio naktį ciklonas trauksis į šiaurės rytus. Jam tolstant kritulių, daugiausia lietaus, sulauksime tik vietomis. Vėjas pūs iš šiaurės vakarų, bus apysmarkis. Naktis jau bus vėsesnė – oro temperatūra pažemės nuo 1 laipsnio šalčio iki 4 laipsnių šilumos.

Sekmadienio dieną stiprės aukštesnio atmosferos slėgio laukas. Dieną vyraus debesuoti su pragiedruliais orai, bet lietaus jau nenumatoma. Vėjas pasisuks į pietvakarių, 7-12 m/s. Įdienojus oro temperatūra svyruos tarp 5-10 laipsnių šilumos.

Nauja savaitės pradžia pasitiks sausesniais orais. Vėjas pūs iš pietvakarių, pietų, vidutinio stiprumo. Naktimis sulauksime nedidelio šaltuko, o dienomis oras šils iki 8-12 laipsnių šilumos.