Frakcijos seniūne išrinkta E. Gudišauskienė, pavaduotoja – R. Šnapštienė. Tai jau devintoji Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ frakcija Lietuvos savivaldybėse.

Kauno miesto savivaldybės tarybos posėdžio metu frakcijos seniūnė E. Gudišauskienė perskaitė pareiškimą, skirtą Kauno miesto savivaldybės merui, ir pareiškė, kad Demokratų frakcija „Vardan Lietuvos“ Kauno miesto savivaldybės taryboje bus opozicinė frakcija.

„Pabrėžiame, kad būsime konstruktyvia opozicija. Palaikysime argumentais grįstus, teisėtus ir teisingus sprendimus, orientuotus į visuomenės poreikių tenkinimą, Kauno miesto klestėjimą. Remsime demokratinį Kauno miesto savivaldybės sprendimų priėmimo procesą, grįstą nuomonių įvairove, tolerancija ir pagarba žmogui. Būsime atvira frakcija, priimanti kitų skirtingas nuomones ir į jas įsiklausanti. Griežtai vertinsime, viešai pasisakysime prieš sprendimus, galimai sudarančius korupcijos pasireiškimo, viešojo intereso nepaisymo prielaidas Kauno miesto savivaldybėje,“ – pažymėjo frakcijos seniūnė E. Gudišauskienė.

Demokratų sąjunga „Vardan Lietuvos“ jau turi savo frakcijas Vilniaus miesto, Klaipėdos miesto, Anykščių, Kretingos, Lazdijų, Pasvalio, Rokiškio rajonų ir Neringos savivaldybių tarybose.

Primename, kad sausio 29 d. beveik 3,5 tūkst. žmonių iš visos Lietuvos įsteigė naują politinę partiją – Demokratų sąjungą „Vardan Lietuvos“. Jos pirmininku trejų metų kadencijai išrinktas Saulius Skvernelis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)