Vaizdo įrašą DELFI redakcijai atsiuntęs anonimas teigia, kad įvykis užfiksuotas ketvirtadienio vakarą Kaune, Dainavos mikrorajone.

Įraše matyti, kad džinsus dėvinti mergina sėdi ant apsnigtos žemės ir rankomis dengiasi sau veidą, o grupė asmenų, pasikeisdami, spardo ir daužo merginą. Dauguma smūgių – į galvos sritį.

„Kažkur girdžiu žmonės kalba“ – pasigirsta vaizdo įraše ir vaizdas ima kiek labiau drebėti, pabaigoje grupė asmenų, galimai išsigandę artėjančių pašalinių žmonių, pabėga.

Filmuojama tamsoje, todėl tikslios vietos neįmanoma atpažinti.

Vaizdo įraše, kurio trukmė beveik dvi minutės, merginai kojomis ir keliais suduodama daugiau nei dvidešimt smūgių. Po dar vienos smūgių lavinos pasigirsta klausimas: „Ar ji dar gyva iš viso?“

Kai mergina bando pakelti galvą, jai vėl suduodamas smūgis, šį kartą tiesiai į veido sritį. Įraše girdimas raginimas apšlapinti auką.

DELFI susisiekus su Policijos departamento Komunikacijos skyriaus vedėju Ramūnu Matoniu, šis teigė, kad apie tokį įvykį pareigūnai nėra informuoti. R. Matonio teigimu, informacijos apie sumuštą jauną merginą neturi ir Kauno gydymo įstaigos.

DELFI įrašą perdavė policijos pareigūnams, pradėtas tyrimas įvykio aplinkybėms nustatyti.

Papildyta

Policija išsiaiškino, kad šis vaizdo įrašas filmuotas 2017 m.