Už lyderio kandidatų sąraše rikiuojasi doc. dr. Jūratė Norvaišienė, Povilas Mačiulis, Tomas Bagdonavičius, Benjaminas Želvys, doc. dr. Visvaldas Varžinskas bei kiti aktyvūs kauniečiai.

„Didžiuojuosi, kad galiu atstovauti komandai, kurioje gausu įvairių sričių profesionalų ir ambicingo, miestą kurti norinčio jaunimo. Tik dirbdami kartu, išgyvendinsime miesto savivaldybėje įsišaknijusią „partivaldą“ ir pabudinsime tikrąją miesto savivaldą!“- teigė V. Matijošaitis.

Šiuo metu tarp Kauno miesto savivaldybės tarybos politikų yra 5 „Vieningo Kauno“ atstovai, primena ELTA. Visas šis penketukas kelia savo kandidatūras artėjančiuose savivaldos rinkimuose. Šios organizacijos direktorius P. Mačiulis sako, jog per pastaruosius ketverius metus jai pavyko įrodyti, kad yra verta kauniečių pasitikėjimo.

„Tapome viena progresyviausių ir inovacijų siekiančia komanda, kuri neabejotinai prikels miestą iš snaudulio“, – organizacijos rezultatais džiaugėsi Kauno miesto tarybos narys P. Mačiulis.

Prieš ateinančių metų kovo 1-ąją vyksiančius savivaldybių tarybų rinkimus į visuomeninį rinkimų komitetą „Vieningas Kaunas“ subūrė 49 įvairių sričių profesionalus ir aktyvius Kauno visuomenininkus.

„Kauniečiai pavargo nuo pažadų, gražių kalbų, nes ne žodžiais, o darbais kuriami miestai. Kaunui trūksta lyderio, kuris priverstų administraciją dirbti. Visvaldas Matijošaitis yra žmogus, kurio šiuo metu labiausiai reikia miestui. Neabejoju, kad Kaunui pagaliau pavyks prabusti!“- kandidatą sveikino docentė ir mokslų daktarė J. Norvaišienė.