Anot komisijos, darytina išvada, kad D. Aleksandrovas nesilaikė teisės aktų reikalavimų ir nesikreipė į darbdavį dėl kasmetinių atostogų ar tikslinių atostogų suteikimo, nuotolinio darbo, pranešė Neringos savivaldybė.

„Komisija siūlo administracijos direktoriui Egidijui Šakaliui, vadovaujantis darbo kodekso 58 straipsnio 4 dalimi, įspėti „Neringos vandens“ direktorių Dangerą Aleksandrovą dėl galimo darbo sutarties nutraukimo, jei per 12 mėnesių darbuotojas padarys antrą tokį pat darbo pareigų pažeidimą“, – penktadienį informavo Neringos savivaldybė.

Kaip BNS sakė savivaldybės atstovė Sandra Vaišvilaitė, administracijos direktorius sprendimo skirti įspėjimą dar nėra priėmęs, tačiau turėtų vadovautis komisijos pateikta išvada.

Savivaldybėje sudaryta komisija D. Aleksandrovo vedybų peripetijas, kurios vyko rugpjūčio 19-ąją, galimai darbo dienos metu, tyrė į viešumą iškilus portalo „Atvira Klaipėda“ informacijai apie galimą jo darbo pareigų pažeidimą.

Pats D. Aleksandrovas teigė tuokęsis per pietų pertrauką.

Vadovas teigė tądien, rugpjūtį, dirbęs iš namų, o pati santuokos ceremonija, kelionė pirmyn ir atgal bei pasiruošimas jai užtruko iki pusvalandžio.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją