Utenos apskrities VPK duomenimis, automobilis „Subaru Legacy“ Utenos J. Basanavičiaus gatvėje buvo sustabdytas pirmadienį, 7 valandą ryto.

Vairuotojui buvo nustatytas 0,43 prom. girtumas.

„Prisidirbau, tad atsiduodu jūsų „teismui“, – ketirtadienį feisbuke rašo Utenos politikas V. Šeršniovas.

Jo teigimu, po gan ilgo laiko, savaitgalį reikėjo šiek tiek atsipalaiduoti.

„Pirmadienį, prieš važiuojant į darbą, prasipučiau su savo alkotesteriu. Alkotesteris parodė 0,25 promilės, tad sėdau už vairo ir pajudėjau link darbo. Maždaug apie 7 val. ryto sustabdė pareigūnai. Jų rezultatas 0,43 promilės. Moralinės išvados: 1. Nevartoti alkoholio arba tai daryti su saiku. 2. Laiku kalibruoti asmeninį alkotesterį (kad nerodytų „pieno riebumo“). 3. Nesiveržti į darbą pirmadieniais nuo ankstyvo ryto (leisti organizmui labiau išsivalyti)“, – teigia politikas.

Jis svarsto, kad jei būtų važiavęs bent 30 minučių vėliau, tikriausiai būtų įpūtęs „normą“ ir dabar šito posto nerašytų.

„Su pažeidimu sutikau, pateisinimų tam nėra, pripažįstu, kad esu ir jaučiuosi kaltas dėl įvykdyto administracinio nusižengimo“, – teigia jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)