Uostamiesčio liberalai vienbalsiai priėmė rezoliuciją, kuria nurodoma, kad jie yra sunerimę ir nepritaria mero Vytauto Grubliausko ryšiams su Eligijumi Masiuliu bei jų bendravimui Odesos džiazo festivalio metu.

„Raginame Vytautą Grubliauską viešai paneigti gandus dėl kuriamo komiteto ir kviečiame toliau dirbti kartu su LRLS Klaipėdos skyriumi“, - rašoma pranešime spaudai.

Praėjusią savaitę žiniasklaidoje pasirodė nuotraukų ir vaizdo įrašų, kuriuose yra užfiksuotas E. Masiulis, laiką artimai leidžiantis su šviesiaplauke mergina, kuri, kaip paaiškėjo vėliau, vis dar dirba Liberalų sąjūdžio partijoje. Nuotraukose matyti ir Klaipėdos miesto meras V. Grubliauskas, primena ELTA.

Praėjusią savaitę susisieks su V.Grubliausku, jis teigė, kad jam kiek keistokai pasirodė tai, kad E.Masiulis bendrauja su partijos darbuotoja. „Nesiimčiau vertinti žmonių asmeninių ryšių partijos kontekste. Aišku, galbūt šiek tiek keistokai atrodo žmogaus, nebesančio liberaluose, ir sekretorės, dirbančios Seimo nariams, tiek skyriaus pirmininkui, ryšys, bet... Palieku tai žmonių apsisprendimui. Prisipažinsiu, esu dabar nutolęs nuo skyriaus gyvenimo. Daug ko tikrai nebežinau, nebematau, neseku“, - naujienų portalui lrytas.lt sakė jis.