„Jie jau išvyko“, – sakė trečiadienį naujienų agentūrai „Interfax“ partijos „Batkivščina“ (Tėvynė) spaudos tarnyba Kijeve.

Šios partijos tinklalapyje pranešta, kad ketvirtadienį A.Jaceniukas dalyvaus Europos liaudies partijos surengtame susitikime su Rytų partnerystės lyderiais.

Penktadienį A.Jaceniukas kalbės sesijoje „Ukraina kaip asocijuota ES šalis: galimybės ir iššūkiai“. Jis taip pat susitiks su kai kuriais Europos politikais.

Reginiuose Vilniuje dalyvaus ir ir Aukščiausiosios Rados eurointegracijos klausimų komiteto vadovas Hryhorijus Nemyria ir Julijos Tymošenko duktė Jevhenija.

Pasak partijos UDAR spaudos tarnybos, V.Klyčko ketina Vilniuje susitikti su ES plėtros komisaru Stefanu Fuele (Štefanu Fiule). UDAR lyderis dar kalbės sesijos „Ukrainos kursas“.

Trijų opozicinių frakcijų lyderiai ketina Vilniuje išsakyti savo požiūrį, kuris skiriasi nuo Ukrainos vadovybės, ir prašys Europos Sąjungos „neužverti durų Ukrainai“.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (156)