Dienraštis „Lietuvos rytas“ rašo, kad buvo priimta rezoliucija, kurioje reikalaujama privalomo referendumo.

Europos Sąjungos pačioje širdyje - Briuselyje europarlamentaro duoną valgantis partijos pirmininkas Rolandas Paksas Lietuvoje nori referendumo, nes yra įsitikinęs, kad su valiutos keitimu skubėti neverta.

„Viena žinau tvirtai - įsivedus eurą viskas brangs. Todėl nereikia lėkti strimgalviais, geriau palaukti ir pažiūrėti, kaip iš dugno išbris Pietų Europos valstybės“, - sakė jis.

Tuo tarpu „Kauno diena“ aprašo pramoginę renginio dalį. Šiemet partija siekė Lietuvos rekordo. Išskleidę tūkstantį mėlynų ir dvylika geltonų skėčių, Tvarkos ir teisingumo partijos nariai sukūrė įspūdingo dydžio vėliavą. Tai suvienijo iškylaujančius partijos kolegas. Vėliavos kraštinės siekė 30 ir 55 metrus, o jos plotas 1650 kv. metrų. Taip buvo paminėtas Lietuvos pirmininkavimas ES.

R. Paksas teigė, kad, būdama maža valstybė, Lietuva gali padėti Europai rasti aukso vidurį tarp nepamatuoto globalizmo, polinkio į visas vaivorykštės spalvas ir nacionalinio susipriešinimo ir separatizmo. Tada kiekviena valstybė turėtų galimybę išsaugoti savo vertybes ir turėtų stiprų balsą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (293)