Kaip nurodo portalas, abu žuvusieji, 51 metų Italijos pilietis ir 33 metų lietuvė, gyvenę Cavallino-Treporti, Venecijos provincijoje, vakar išėjo į kalnų iškylą su snieglentėmis.

Kaip skelbia lrt.lt, remdamasi agentūra ANSA, nelaimė įvyko Sasso Nero vietovėje, Trentino-Aukštutinio Adažo regione, esančioje maždaug 1 700 m virš jūros lygio. Abu asmenys, 51 metų Italijos pilietis ir 33 metų lietuvė, gyvenantys Venecijos apylinkėse, šeštadienį buvo išėję į ekskursiją su sniegbačiais.

„Pranešama, kad tai ne turistė, o Italijoje gyvenanti lietuvė. Ji žuvo kartu su savo draugu italu, jie abu buvo iš Venecijos provincijos atvykę atostogauti į tą vietovę, matyt, savaitgaliui“, – LRT RADIJUI sakė bendradarbė Italijoje Neringa Budrytė.

Anot jos, šeštadienį minėtame regione buvo paskelbtas 3-asis nuošliaužų pavojus, viena moteris buvo įstrigusi po nuošliauža, tačiau ją pavyko išgelbėti.

Kaip skelbia tg24.sky.it portalas, dingusiųjų pasigedo viešbučio, kuriame jie apsistojo, savininkas, kai pora neatėjo vakarienės. Pradėti paieškas jau buvo per vėlu, tad dingusių ieškoti leistasi šiandien. Ne ilgai trukus vienas po kito rasti dingusiųjų kūnai. Paieškoje dalyvavo ir vietos policija, ir kalnų gelbėtojai bei sraigtasparniai.

Italijos naujienų portalas „rainews.it“ pranešė, kad per sniego nuošliaužą žuvę keliautojai yra 33 metų Solveiga Kemzūraitė ir 51 metų Gabriele'is Costantini.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją